Laborator și certificări

Laborator și certificări

Laborator

În cadrul fabricii noastre am dotat un laborator cu tot echipamentul necesar pentru efectuarea testelor periodice, care au ca scop menținerea standardelor înalte la produsele alvatexP+

laborator plasă din fibră de sticlă alphaterm

În primă fază sunt supuse testelor de calitate materiile prime, pe care le selectăm cu rigurozitate de la cei mai buni furnizori din domeniu, după care testăm rezistența mecanică până și după îmbătrânire a plaselor rezultate din procesul de producție.

Testele de rezistență reprezintă un proces complex, care se perfecționează de la lot la lot și care ne oferă posibilitatea de a avea încrederea necesară în calitatea pe care o livrăm clienților noștri.

laborator plasă din fibră de sticlă alphaterm

Certificări

Produsele noastre au trecut cu succes certificarea în vederea obținerii Agrementului Tehnic în Construcții în laboratoarele URBAN INCERC din Cluj, România.

Unele plase au înregistrat rezultate care de asemenea întrunesc condițiile specifice Standardului ETAG 004, fapt ce ne oferă încredere în calitatea produselor oferite.

De asemenea, am demarat procesul de certificare a produselor noastre în concordanță cu normele ETA (EUROPEAN TECHNICAL ASSESSMENT) și de obținere a mărcii CE.